Contact

Je mag ons alles vragen Neem contact op
We helpen je graag verder

Neem contact met ons op

Heb je vragen over De Papegaai en onze kinderopvang? We helpen je graag verder. Je kunt het beste contact opnemen met ons via de telefoon of e-mail. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 7:00 tot 18:00 uur.

De Papegaai liever een keer met eigen ogen zien en de sfeer proeven? We leiden je graag rond om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben. 

 

Veelgestelde vragen
Hoe snel antwoorden jullie?

Wanneer je een rondleiding aanvraagt of ons een vraag stelt via de e-mail, krijgt u zo spoedig antwoord van ons.

Is er een wachtlijst?

Helaas op dit moment op enkele dagen wel. Het beste kun je  telefonisch contact opnemen om te kijken of we nog een plekje hebben. We kunnen dan de mogelijkheden bespreken.

Hoe werkt online ruilen?

Je kunt bij ons eenvoudig ruilen van dagen of dagen inhalen. Hiervoor heb je een inlogcode nodig. Zodra uw kind met een plaatsingscontract is geplaatst, wordt deze gemaild.

Is er een oudercommissie?

De oudercommissie bestaat uit ouders van kinderen op de locaties Ariane en Albert Schweitzersingel. Op het mededelingenbord van deze locaties vindt u foto’s en kunt u lezen wie er momenteel in de oudercommissie zitten.

De oudercommissie behartigt de belangen van de kinderen en ouders bij de directie en heeft op grond van de Wet Kinderopvang een adviserende functie. Zij denken op een positieve manier, actief mee om het alle betrokkenen en natuurlijk in de eerste plaats de kinderen, nog meer naar de zin te maken.

Email

Stuur ons een bericht

Vestiging Ariane

 

Ariane 8

3824 MB Amersfoort

033-4530244

 

Vestiging Albert Schweitzersingel

 

Albert Schweitzersingel 397

3822 BV Amersfoort

033-4553016