kinderdagverblijf

Jouw partner in opvoeden

Plan een rondleiding
Kinderdagverblijf de papegaai:

De meest flexibele opvang

Kinderdagverblijf De Papegaai in Amersfoort biedt flexibele, kleinschalige kinderopvang voor baby’s en peuters. Hoe flexibel? Bij De Papegaai is het geen probleem om dagdelen te ruilen of een extra dagdeel aan te vragen. We begrijpen namelijk heel goed dat je soms extra werkt, maar ook vakantiedagen hebt.

Al meer dan 30 jaar geloven wij in de kracht van kleinschalige kinderopvang. Samen met ouders gaan we altijd voor de beste zorg. Bij ons betekent dat spelenderwijs leren in kleine, horizontale groepen.

Ons team van De Papegaai bestaat uit enthousiaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers. We bieden een luisterend oor aan ouders en hebben altijd een scherp oog voor kwaliteit.

De twee kinderopvanglocaties van De Papegaai staan in de buurt van Nieuwland, Kattenbroek, Vathorst, Zielhorst en Hoogland. De grootste locatie heeft dagelijks ruimte voor 52 kinderen en heeft een heerlijke uitdagende tuin. De kinderopvang staat tussen de wijken Vathorst en Nieuwland en is goed bereikbaar vanaf de afslag Amersfoort-Noord.

De kleinere locatie biedt dagelijks plek voor 25 kinderen. Het is een sfeervolle opvang in de wijk Zielhorst en is heel goed bereikbaar voor de bewoners van Kattenbroek.

Kom eens kijken en ontdek zelf wat deze opvang voor je kan betekenen.

Vestiging Ariane

 

Ariane 8

3824 MB Amersfoort

033-4530244

 

Vestiging Albert Schweitzersingel

 

Albert Schweitzersingel 397

3822 BV Amersfoort

033-4553016