Kinderdagverblijf

Het meest flexibele kinderdagverblijf van Amersfoort

Kinderdagverblijf De Papegaai in Amersfoort biedt flexibele, kleinschalige kinderopvang voor baby’s en peuters. Hoe flexibel? Bij De Papegaai is het geen probleem om dagdelen te ruilen of een extra dagdeel aan te vragen. We begrijpen namelijk heel goed dat je soms extra werkt, maar ook vakantiedagen hebt.

Al meer dan 25 jaar geloven wij in de kracht van kleinschalige kinderopvang. Samen met ouders gaan we altijd voor de beste zorg. Bij ons betekent dat spelenderwijs leren in kleine, horizontale groepen.

Ons team van De Papegaai bestaat uit enthousiaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.  We bieden een luisterend oor aan ouders en hebben altijd een scherp oog voor kwaliteit. Kijk maar eens naar ons pedagogisch beleidsplan!

De twee kinderopvanglocaties van De Papegaai staan in de buurt van Nieuwland, Kattenbroek, Vathorst, Zielhorst en Hoogland. De grootste locatie heeft dagelijks ruimte voor 50 kinderen en heeft een heerlijke uitdagende tuin. De kinderopvang staat tussen de wijken Vathorst en Nieuwland en is goed bereikbaar vanaf de afslag Amersfoort-Noord.

De kleinere locatie biedt dagelijks plek voor 25 kinderen. Het is een sfeervolle opvang in de wijk Zielhorst en is heel goed bereikbaar voor de bewoners van Kattenbroek.

Kom eens kijken bij jou in de buurt en ontdek zelf wat deze opvang voor je kan betekenen.

Styling Reset settings
Demo Site
Layout Style
Colors
  • Base 1
  • Base 2
  • BG color
Background
Fonts (630+ fonts available in admin panel)