Wat bieden wij?

Elk gezin is anders en elke ouder heeft andere wensen. Logisch, want iedereen heeft een ander ritme. Daarom biedt kinderdagverblijf De Papegaai kinderopvang in alle soorten en maten, naar uw wens. Kiest u voor De Papegaai, dan houden we rekening met uw wensen, nu én in de toekomst:

  • Flexibele plaatsing
  • Langere openingstijden op aanvraag
  • Plaatsingscontract voor 40 weken opvang
  • Losse uren opvang
  • Open tussen Kerst en Nieuwjaarsdag (bij voldoende aanmeldingen)
  • Opvang van uw andere kinderen tijdens een studiedag op de basisschool

Langere openingstijden op aanvraag

Duren sommige werkdagen langer of heb je een lange reistijd? Hoe fijn kan het soms zijn om je kind niet om 18:00 uur maar tot 18:30 uur op te mogen halen. Zo heb je zelf minder tijdsdruk en hoef je niemand te vragen je zoon of dochter op te halen.

Gebruik maken van het extra half uurtje? De kosten bedragen €4,68 per keer – ook wanneer het half uur toch afgezegd wordt. We hebben immers onze medewerkers ingeschakeld.

Flexibele plaatsing voor onregelmatige werktijden

Onregelmatige werktijden (onregelmatige diensten), en toch kinderopvang – het kan wel. Geef je rooster uiterlijk de laatste dag van de maand, niet voor de volgende maand maar voor de daaropvolgende maand aan ons door. Je kunt alleen dagen inplannen op de dagen die in het plaatsingscontract zijn vastgelegd. Deze dagen zijn gegarandeerd. Wil je van andere dagen gebruik maken, dan kan dat alleen na opgave via de mail en goedkeuring door de administratie. Wel leggen we het gemiddelde aantal dagdelen vast in het plaatsingscontract op de dagen dat we een plaatsje vrij hebben.

Studiedag op de basisschool

Heb je nog een zoon of dochter van vier – vijf jaar die inmiddels naar school gaat? Dan komt het regelmatig voor dat de school een dagje sluit, voor een studiedag, bijvoorbeeld. Kun je die dag geen vrij nemen? Geen man overboord; je kind kan de dag bij ons doorbrengen. De kosten zijn per dagdeel € 40,98. Zeg je de aangevraagde dag weer af, dan kunnen we niet anders dan de kosten wel in rekening te brengen. We hebben er immers met de inzet van ons personeel op gerekend.

40 weken contract

Het “40 weken plaatsingscontract” is ideaal als je werkt in het onderwijs of andere schoolgaande kinderen hebt en vrij kunt zijn in de schoolvakanties. De 12 weken zonder kinderopvang zijn de weken waarop de scholen ook gesloten zijn (zoals vastgesteld door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap).

En De Papegaai blijft flexibel: ook in de vakantieweken is extra opvang mogelijk, mits er plek is in de groep. De extra dagdelen worden apart in rekening gebracht.

Kinderdagverblijf zonder contract: losse uren opvang

Je hebt eigenlijk geen vaste kinderopvang nodig, maar voor die ene afspraak of activiteit, wil je je kind toch graag onderbrengen… De meeste kinderdagverblijven doen het niet, maar bij De Papegaai kunnen kinderen van 0 – 5 jaar een paar uurtjes doorbrengen op de opvang. Dat kan van 7:00 tot 11:00 uur ’s ochtends en 12:30 en 18:30. Opvang tussen de middag kan helaas niet en de minimale afname is 1 uur. Gebruik maken van een paar uur kinderdagopvang, of toch eerst even informeren? Bellen mag altijd, we zijn bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Open tussen kerst en Nieuwjaarsdag

De tijd tussen kerst en oud en nieuw is hectisch. Misschien moet je door de jaarafsluiting juist extra werken en heb je extra verplichtingen en eindejaar evenementen. Bij voldoende aanmeldingen opent De Papegaai ook tussen kerst en Nieuwjaarsdag de deuren. Je kiest zelf de extra dagdelen, die los in rekening worden gebracht.

Styling Reset settings
Demo Site
Layout Style
Colors
  • Base 1
  • Base 2
  • BG color
Background
Fonts (630+ fonts available in admin panel)